HP EliteDesk 800 G2 DM

107x

Počítač HP EliteDesk 800 G2 DM - Intel Core i5 6500 3.2 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel HD Graphics 530, Windows 10 Pro

4 970,-Cena s DPH
4 107,44Cena bez DPH
Dostupnost
Centrální sklad do 2 pracovních dnů
Olomouc do 2 pracovních dnů
Ostrava skladem 1 ks
Praha do 2 pracovních dnů
Značka:HP
Kód:1501126
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
  • doprava zdarma
    Počítač HP EliteDesk 800 G2 DM
    Počítač HP EliteDesk 800 G2 DM - Fotka 1/5Počítač HP EliteDesk 800 G2 DM - Fotka 2/5Počítač HP EliteDesk 800 G2 DM - Fotka 3/5Počítač HP EliteDesk 800 G2 DM - Fotka 4/5Počítač HP EliteDesk 800 G2 DM - Fotka 5/5
    Fotografie má ilustrativní charakter.

    Repasovaný počítač HP EliteDesk 800 G2 DM - kompaktní síla v mini desktop designu

    HP EliteDesk 800 G2 DM je repasovaný počítač, který se vyznačuje kompaktním provedením a vysokou výkonností. Tento mini desktop je ideálním řešením pro ty, kteří si potrpí na výkon a kvalitu a zároveň preferují menší rozměry a snadnou přenosnost. S rozměry 175 × 34 × 177 mm a hmotností pouhých 1,35 kg se tento počítač snadno vejde do jakéhokoli prostoru a je ideálním společníkem pro práci i zábavu. Velikost Desktop Mini přináší několik výhod oproti klasickým stolním počítačům. Jelikož se jedná o kompaktní provedení, lze tento počítač snadno umístit na pracovní stůl, na regál nebo dokonce na zadní stranu monitoru s pomocí VESA držáku. Díky malým rozměrům je také snadno přenosný a lze ho jednoduše přenášet nebo přemisťovat mezi různými místy. HP EliteDesk 800 G2 DM je vybaven špičkovým výkonem, který uspokojí i náročné uživatele. O plynulý chod se stará procesor Intel Core i5 6500 s frekvencí 3.2 GHz, který je schopný zpracovat náročné úlohy včetně multitaskingu a náročných grafických aplikací. Pro dosažení ještě vyššího výkonu je v počítači instalováno 16 GB operační paměti, která zajišťuje rychlé a efektivní provádění úloh. Pro uchování všech vašich souborů je v počítači přítomný 512 GB SSD disk. SSD disky se vyznačují vysokou rychlostí přístupu k datům a jejich spolehlivostí. Díky nim se váš počítač bude rychle spouštět, aplikace se budou načítat během okamžiku a přístup k uloženým souborům bude velmi plynulý. Kromě toho se SSD disky vyznačují nízkou hlučností a nízkou spotřebou energie, což přispívá ke komfortnějšímu a ekonomičtějšímu provozu. Grafickým akcelerátorem je integrovaný grafický čip Intel HD Graphics 530. Tento grafický čip je dostatečně výkonný pro zobrazení multimediálního obsahu, běžného webového prohlížení a i některých lehčích her. Pokud se ovšem věnujete náročnějším herním titulům nebo graficky náročné práci, je možné připojit externí grafickou kartu díky dvěma DisplayPort výstupům nebo VGA portu. V počítači je předinstalovaný operační systém Windows 10 Pro, který nabízí všechny nezbytné funkce, včetně maximálního zabezpečení a snadného přístupu k vašim souborům a aplikacím. Windows 10 Pro má navíc další přednosti jako například funkci BitLocker pro šifrování disků, vzdálený přístup a další pokročilé možnosti správy. HP EliteDesk 800 G2 DM disponuje také dostatkem portů, které uspokojí všechny vaše potřeby připojení. Počítač je vybaven 6x USB 3.0 porty, které vám umožní připojit různá zařízení jako myš, klávesnici nebo externí pevný disk. Dále jsou zde 2x DisplayPort výstupy pro připojení monitorů a VGA port pro případ, že byste měli starší monitor, který nepodporuje digitální výstupy. Kromě toho je zde také LAN port, pro připojení k internetu přes Ethernet.

    Důvodem, proč si vybrat repasovaný počítač, jsou především výhody, které tento typ počítače nabízí. Repasované počítače jsou počítače, které byly vráceny zákazníky nebo používány jako výstavy, ale prošly odbornou kontrolou a opravou, aby bylo zajištěno, že jsou plně funkční a ve skvělém stavu. Repasované počítače jsou často dostupné za nižší cenu než zcela nové počítače, což je jednoznačnou výhodou, zejména pro ty, kteří hodně investují do svého pracovního vybavení nebo potřebují více počítačů pro podnikání. Další výhodou repasovaných počítačů je, že jsou šetrné k životnímu prostředí. Využití repasovaného počítače je důležitým způsobem recyklace a snižování elektronického odpadu. Při koupi repasovaného počítače také poskytujete šanci dalšímu využití funkčního zařízení a přispíváte ke snížení potřeby výroby nových počítačů. Repasované počítače jsou tedy ekologicky udržitelnou volbou. Navíc, repasované počítače jsou důkladně testovány a opraveny odborníky, takže můžete mít jistotu, že dostáváte plně funkční produkt ve vynikajícím stavu. Počítače jsou často garantovány omezenou zárukou, která poskytuje ochranu a zajišťuje vaši spokojenost s nákupem. Repasované počítače tak nabízejí výhodné řešení pro ty, kteří hledají kvalitní a spolehlivé zařízení za rozumnou cenu. Repasovaný počítač HP EliteDesk 800 G2 DM je skvělou volbou pro ty, kteří potřebují vysoce výkonný počítač v kompaktním provedení. S výkonným procesorem, dostatkem operační paměti a rychlým SSD diskem nabízí tento počítač dostatečný výkon pro náročné úlohy. Díky mini desktop designu je navíc snadno přenosný a umožňuje jednoduchou instalaci na různých místech. Vybrat si repasovaný počítač také znamená přispět k ochraně životního prostředí a získat kvalitní zařízení za atraktivní cenu.

     HP EliteDesk 800 G2 DM


    Osobní počítač HP EliteDesk 800 G2 mini PC

    Osobní počítače EliteDesk 800 G2 mini PC jsou cenově dostupné stolní počítače, které nabídnou výborný poměr cena/výkon a skvělé možnosti správy i zabezpečení pro využití v kancelářích a podnikové sféře. S celou řadu příslušenství pro montáž, rozšíření a zabezpečení můžete vytvořit to nejlepší řešení pro vaše podnikání. Pořiďte si výkon za rozumnou cenu v moderním provedení značkového výrobce.

    HP EliteDesk 800 G2 DM

    Kvalitní a spolehlivý základ

    Pracovní stanice HP řady EliteDesk 800 G2 jsou postaveny na ověřené technologii čipových sad a procesorů Intel disponující kvalitou, spolehlivostí a funkčností v moderním provedení. Sestavy obsahují porty USB 3.0, které mají vyšší přenosovou rychlost než porty USB 2.0, což oceníte zejména při připojení větších datových úložišť.

    HP EliteDesk 800 G2 DM

    Počítač podnikové třídy

    V rámci procesu komplexního testování absolvoval počítač HP EliteDesk 800 G2 při návrhu 120 000 hodin provozního zatížení a byl zkonstruován tak, aby splňoval podmínky testování podle standardu MIL-STD 810G. Nebyly opomenuty ani možnosti zabezpečení s aplikací HP BIOSphere s technologií SureStart a softwarem na ochranu dat HP Client Security Suite.

    HP EliteDesk 800 G2 DM

    Promyšlené provedení pro maximální pohodlí

    Profesionálně navržená velmi kompaktní skříň tohoto mini PC umožňuje snadný přístup k portům, zásuvkám a pozicím, které jsou umístěny tak, aby byly vždy na dosah. Porty USB (včetně Type-C) na přední straně poskytují široké možnosti pro pohodlnou práci s digitálními médii a rychlé přenosy dat a audio konektory poskytnou rychlou možnost připojení sluchátek i mikrofonu.

     

    Parametry a specifikace

    Procesor 
    Intel Core i5 6500 3.2 GHz Skylake 
    Operační paměť 
    16 GB DDR4 
    Pevný disk 
    512 GB SSD 
    Optická mechanika 
    Grafická karta 
    Intel HD Graphics 530 
    Operační systém 
    Windows 10 Pro 
    Rozhraní 
    6xUSB 3.0, 2xDisplayPort, VGA, LAN 
    Výbava 
    bez výbavy 
    Velikost 
    Mini PC 
    Rozměry zboží
    175 × 34 × 177 (mm)
    Hmotnost
    1.35 kg